*MoJtAbA* (03-05-14), darvishkhoob (03-05-14), nima_hl (03-05-14)
بله جواب میده . با خیال راحت ازش استفاده کن . فقط رم هم 8 گیگ کن که تو بازیهایی مثل watch dogs مشکلی نداشته باشی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (03-05-14), darvishkhoob (03-05-14), nima_hl (03-05-14)
ممنون داداش بابت راهنماییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام دوستان ببخشید باز این پستو اوردم بالا یه سوال داشتم من این بازی بتلفیلد 4 رو دانلود کردم عجب بازی هست گرافیکشم حرف نداره
میخواستم ببین چطور منتلرو در این بازی فعال کنم قبلا هم این سوالرو پرسیدم که داش امید لینکی به من دادم کمال خود بتلفیلد بود و عکسی که میزارم مال اونجا بود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این عکس تو قسمت ویدئو گزینه اولسمت چپ گزینه اول graphics api قرار داره ولی من که تو تنظیمات قسمت ویئو میرم اون گزینرو ندار تاریخ درایو هم 4/17/2014
ممنون میشم کمک کنید
*MoJtAbA* (13-05-14)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی سایت بتلفیلد نوشته که برای اجرای بازی با منتل باید این شرایط رو داشته باشی ( برای اون دوستانی که نمیدونن ) :
داشتن حتما ورژن AMD Catalyst 14.1 که از اینجا میتونید دانلود کنید
ویندوز 64 بیت 7 یا 8 و یا 8.1
و یک کارت گرافیک درست و حسابی
پس شما هم باید برای فعال شدن اون گزینه حتما باید ورژن 14.1 رو داشته باشید.
آخرین ویرایش توسط *MoJtAbA* در تاریخ 13-05-14 انجام شده است
darvishkhoob (13-05-14)
سلام داداش من ویندوزم 7 64 بیتی هست وکارت گرافیکمم R9 270x هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و اینم اطلاعات درایو گرافیک خوب مشکل چیه؟
*MoJtAbA* (13-05-14)
ببینید دوست عزیز برای اجرای این بازی بر روی منتل حتما باید از ورژن 14.1 استفاده کنید که ورژن کاتالیست شما 14.4 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس از پست بالا از اون لینکی که دادم ورژن 14.1 رو دانلود کنید تا مشکلتون حل بشه.
darvishkhoob (13-05-14)
باشه داداش من اونو دانلود میکنم فقط ورژنش پاین میاد کلا مشکلی نیست؟ بازم ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (13-05-14)
نه هیچ مشکلی نیست چون بتلفیلد 4 فقط از این ورژن منتل پشتیبانی میکنه و اگه ورژن بالاتر نصب کنید دوباره همین مشکل پیش میاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر مشکلتون حل شد اعلام کنید.
darvishkhoob (13-05-14)
|
باش داداش من اینو دانلود و نصب میکنم مشکل رفع شد اعلام میکنم ممنون موفق باشیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (13-05-14)
ممنون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقت کردی Crysis 3 رو نصب کن.
darvishkhoob (13-05-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks